Close

Владимир Таковски: В листата за съветници на ПП Свобода сме силни и успешни личности, подкрепяме независимия кандидат-кмет Илко Стоянов

Листата за общински съветници на ПП „Свобода“ в община Благоевград е впечатляваща с баланса между опит и младост. Опит и младост, който са обединени от една кауза – да се работи със сърце, знания и можене за по-добрите дни на града и селата. Защото тук е домът на кандидатите за местния парламент. И те не само знаят какво е нужно за развитието на общината, но и знаят как да го постигнат.

„Аз от много години съм в Общинския съвет. Мислех да спра. Но има още какво да дам на моя град. Решението да участвам и този път в изборите на 29-и октомври е и заради тези прекрасни млади хора, които са част от нашата листа. Те ми дават вдъхновение, вяра и надежда, че Благоевград го чакат още по-добри времена. Защото това са все млади и чисти хора, някои въобще не ги познавах, но бързо се убедих в качествата им. Всички са силни и успешни личности, които имат експертизата да са полезни на Благоевград“, твърди един от най-известните лекари в града Владимир Таковски, който е водач на листата за общински съветници на ПП „Свобода“.

Източник ilinden press